MUZIEK

Als we iets van Clinique’s Power Couples hebben geleerd de afgelopen weken, dan is het wel dat al het goede écht in tweeën komt. We hebben het al bewezen met o.a. de ijzersterke celebrity-stellen en denderende designduo’s. Vandaag sluiten we de reeks vandaag af met: mind-blowing muzikale duo’s. Want o, wat klinken ze goe-hoed samen!

  
En net als deze superstellen versterken ook de twee beautyproducten van Clinique’s Power Couples elkaar: een revolutionair duo van een huidverzorgingsproduct en een foundation die samen een huidzorg (zoals veroudering, roodheid, puistjes) te lijf gaan.

   
Zien: acht ijzersterke muzikale duo’s. En maak nu kans om één van de vijf Power Couples van Clinique te winnen op cliniquepowercouples.nl.

  
(advertorial)


Horoscoop
19 april 2014
DAGHOROSCOOP

Vanmiddag verlaat de zon jouw sterrenbeeld. Meestal is zoiets een droeve gebeurtenis, maar dit jaar is het juist fijn. Waarom? Omdat er al veel te veel vuur in de lucht hangt. Tijd dus om af te koelen, Ram. De komende vier weken ligt de nadruk op het verhogen van je inkomsten.

Stop met zoeken: dit is het perfecte witte T-shirt >