MUZIEK

MUZIEK

Pinkpop 2013: line-up & kaartverkoop

20 februari 2013 17:21
door Jantien de Boer

Vandaag vond de persconferentie van Pinkpop 2013 plaats in poptempel Paradiso te Amsterdam. Wat brengt het muzikale festijn ons deze zomer?


In het weekend van 14, 15 en 16 juni zakt muziekliefhebbend Nederland (en internationale fans) af naar het evenemententerrein Megaland in Landgraaf voor de 44ste editie van Pinkpop. Let op: dit jaar dus niet in het welbekende pinksterweekend.

 

Na Lowlands gaan de kaarten van Pinkpop 2013 aankomend weekend in de verkoop. En wij kunnen verklappen: de line-up van dit jaar is om te smullen (Alt-J! Kings of Leon! Ben Howard! Phoenix!). Enkele namen waren al bekend, maar de klappers werden vandaag (bijna allemaal) aan het publiek onthult. We sommen enkele headliners en must-see acts voor je op:

 

> Vrijdag: The Killers, The Script, Queens of the Stone Age, Kodaline en Andy Burrows.
> Zaterdag: Kings of Leon, Thirty Seconds To Mars, The Opposites, Phoenix, Fun., Ellie Goulding en Miles Kane.
> Zondag: Ben Howard, Alt-J, Green Day, The Vaccines, Blaudzun, Kensington, Triggerfinger, Die Antwoord en Lianne La Havas.

 

Lees hier ons interview met het Britse soultalent Lianne La Havas >

 

TICKETS
Wij zeggen: haal die Hunters maar van zolder en blok vrijdag 14 t/m zondag 16 juni in je agenda. De kaartverkoop van Pinkpop start deze zaterdag (23 februari) om 10.00 uur sharp via www.pinkpop.nl. Weekendtickets (drie dagen inclusief camping) kosten € 165 (incl. € 5 servicekosten) en een dagkaart scoor je voor € 85 (incl. € 5 servicekosten).

 

Meer luistergenot voor de oren >


Reageer


disqu
MEER MUZIEK

Nieuws uit muziekland: Crystal Fighters, Gossip, Jamie Lidell, Passion ...

Haastje-repje! Deze vrijdag vindt het minifestival Pias Nites plaats, di...

Trixie Whitley, onthou die naam. Haar eersteling Fourth Corner ligt nu ...

Zien: de documentaire van muzikant Dave Grohl, getiteld Sound City.

Het rockt, het rollt, het swingt – het is de playlist van de maand.

De Britse elektropophelden Depeche Mode zijn terug met een videoclip, ee...


Horoscoop
02 september 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius, jouw belangrijkste planeet, bereikt vandaag de financiële zone van je horoscoop. Dat maakt de komende weken heel geschikt om bankzaken onder de loep te nemen en je inkomsten te verhogen, Maagd. Zorg dat je alles netjes op orde brengt, want er staat een Mercurius-retrograde op het program in oktober.

Kim Kardashian zette de schaar in haar lokken! >