Lowlands 2010: de highlights

Lowlands 2010 zit er alweer op en wat hebben we genoten. ELLE.nl zet de hoogtepunten voor je op een rij…

DE SFEER
Met het zonnetje erbij was het een en al genieten. Geen agressie, leuke mensen, een fijne sfeer, niets te klagen dus. Zelfs een klein regenbuitje op zondag mocht de pret niet drukken. En met een wereldkeuken zo uitgebreid als die van het Lowlands festivalterrein, kun je alleen maar blij worden.

 

Bekijk de beste outfits @ Lowlands! >

 

MUZIKALE TOPPERS
Uw ELLE.nl-redacteur stond dolgelukkig te swingen en te zingen bij The Kooks, genoot van de donkere beats van The XX, de steengoede optredens van Foals en slotact Queens Of The Stone Age en ging los op het terecht overvolle veld bij Mumford & Sons.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Van de electropop-indierockband Two Door Cinema Club begonnen we meteen te dansen, nadat de heren de eerste noten ingezet hadden. En ook van de Belgische singer-songwriter Selah Sue (remember Raggamuffin?) kregen we net als vorig jaar kippenvel. En zo gingen de voetjes van de vloer, euh… het gras, tot in de late uren.

 

MINPUNTEN
Eigenlijk kunnen we er niet veel noemen, alleen dat het Lowlands programma bomvol stond met bands waar we van zielsgelukkig van worden. En helaas, dan moet je hier en daar optredens laten schieten. We noemen een Massive Attack, Groove Armada, Snow Patrol, Marina and the DiamondsFingers crossed dat we deze, en nog meer acts, nog ergens mogen bewonderen.

 

Tot volgend jaar!