Cd-tip: Sex Dreams and Denim Jeans

Sex Dreams and Denim Jeans, het langverwachte debuutalbum van rapheldin Uffie is uit!

Het leven van Uffie in een notendop: Geboren in Florida, opgegroeid in Hongkong, een tijdje gewoond op de Filippijnen, daarna terug naar Florida, en daarna gesetteld in Parijs. Op haar lijst samenwerkingen staan al flink wat illustere namen, waaronder de Franse dj Feadz, de band Justice en Pharell Williams.

 

Dat beetje levenservaring hoor je terug in haar songteksten. Die zijn vlijmscherp, sexy, grof en stoer. Andere pluspunten: haar stem (lief maar pittig) en haar outfits (kleurrijk en gedurfd).

Advertisement - Continue Reading Below

 

ELLE.nl is al fan >

 

De cd staat bomvol aanstekelijke elektronische popmuziek, die een tikkeltje futuristisch aandoet. Pop The Glock (geproduceerd door dj Feadz), het eerste single van het album staat tekstueel als een huis en heeft een verslavende flow. Add Suv ft. Pharell Williams is een fijne electro/rap mix en bijvoorbeeld Difficult – ‘Don't worry if I write rhymes, I write checks…’ – is lekker aanstekelijk en vrolijk.

 

Ook leuk: Diesel stak het album in een denimjasje, compleet met Diesels herkenbare jeans fly button. Lees hier meer over de unieke samenwerking tussen Diesel en Uffie >

 

Sex Dreams and Denim Jeans is vanaf nu verkrijgbaar. Check ook: myspace.com/uffie.

 

UFFIE (FEAT. PHARRELL WILLIAMS) - ADD SUV