Natalie en Johnny in videoclip Paul McCartney

Sir Paul McCartney presenteerde afgelopen weekend zijn hagelnieuwe videoclip My Valentine. In de hoofdrollen? Natalie Portman en Johnny Depp.

Afkomstig van McCartneys nieuwste album, genaamd Kisses on the Bottom, is het romantische My Valentine. Een lief, gevoelig liedje dat de oude Beatle zelf schreef in 2009 nadat hij verliefd werd op Nancy Shevell, zijn derde vrouw.

 

Leuk feitje: op de bruiloft van Sir Paul en Nancy in oktober 2011 draaide het nummer tijdens de openingsdans van de twee tortelduiven.

 

NATALIE & JOHNNY
Ook de regie van My Valentine hield McCartney in eigen handen. Met een beetje hulp van filmmaker Wally Pfister (The Dark Knight, Inception) kroop de zanger achter de camera, waarvoor niemand minder dan Natalie Portman en Johnny Depp stonden. De acteurs zijn in zwart/wit beeld te zien, terwijl ze het nummer playbacken en tegelijkertijd in gebarentaal uitbeelden. Depp speelt zelfs mee op zijn gitaar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook zien: actrice Helena Bonham Carter speelt in de nieuwe clip van Rufus Wainwright >

 

Daarbij zijn er versies van het liedje met alleen Natalie én alleen Johnny: een liefdesdrieluik dus. Kijk hieronder naar de My Valentine met zowel de actrice en de acteur en zwijmel mee…

 

Check ook www.paulmccartney.com voor het album Kisses on the Bottom en meer informatie.

 

PAUL MCCARTNEY - MY VALENTINE (FEAT. NATALIE PORTMAN AND JOHNNY DEPP)