Muziektip: Eefje de Visser theatertour

De Nederlandse woordenkunstenares duikt de theaters in. Mag je niet missen!

Eefje de Visser timmert alweer een paar jaar aan de weg en niet zonder succes. Haar debuutalbum De Koek (2011) staat bij menig muziekliefhebber in de cd-collectie en haar concerten verkopen steevast uit. Tijd voor iets nieuws, tijd voor ’n heuse theatertour.

 

WARM BAD
Dat de uit Gouda afkomstige zangeres je betovert met haar liedjes is een feit. Haar teksten ontroeren, zijn gedurfd en scherp, maar vooral bloedmooi. ‘Het moet een warm bad worden, zodat de bezoekers vergeten waar ze zijn en zich mee kunnen laten voeren naar een wereld die wij hebben geschapen,’ laat Eefje over haar theatertour weten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Klinkt veelbelovend. Daarbij belooft de zangeres dat iedere voorstelling een ander gearrangeerd repertoire heeft, dat ze enkele liedjes van haar plaat in een nieuw jasje steekt en met haar band hagelnieuw materiaal ter gehore brengt.

 

Lees ook ons interview met Eefje >

 

Check eefjedevisser.com voor alle data van haar theatertour 2012 in oktober, november en december. Sommige voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht, dus scoor als de wiedeweerga kaartjes voor dit talent van Nederlandse bodem.

Meest gelezen

 

EEFJE DE VISSER - DE STAD