Charlotte Free wil muziekcarrière

Model Charlotte Free verbreedt haar horizon en zet in op een muziekcarrière.

Een model slechts een knap koppie? Welnee, talloze modellen kunnen naast bijzonder prachtig zijn én lopen nog veel meer. Acteren bijvoorbeeld (wij noemen een Poppy Delevingne of een Agyness Deyn). Of coachen in een televisieprogramma, zoals Coco Rocha in The Face. Of wat dacht je van de Gouden Kalveren presenteren (Doutzen Kroes) of je eigen kookprogramma beginnen (Jourdan Dunn)?

         
MODEL TURNS DJ
Maar er zijn er ook bij die het op een partijtje dj-en zetten, naast hun dagelijkse werkzaamheden als model. Onze eigen Valentijn de Hingh, bijvoorbeeld. Maar ook Charlotte Free (je weet wel, dat model met de roze haren) blijkt al tijden te dromen over een muziekcarrière, zo biecht ze op aan Vogue.co.uk. Sterker nog, voordat ze een contract kreeg bij IMG Models droomde ze al van een carrière als elektronisch muzikant.

Advertisement - Continue Reading Below

        
Model Chanel Iman draait ook graag plaatjes >

          
‘Ik maak al sinds ik mij kan heugen elektronische muziek in m’n hoofd,’ zo vertelt ze. ‘Ik heb mijn MacBook en m’n workstation en ik ga leren hoe ik moet produceren. Zodra dat lukt, komt de rest hopelijk ook van de grond. Ik raak zo geïnspireerd door kids die hun eigen ding doen.’

             
Binnenkort is Charlotte Free dus hopelijk te boeken voor modefeesten en partijen.