Tip: nieuwe clip David Bowie

Het Nederlandse model Saskia de Brauw heeft een rolletje in de nieuwe clip van het nummer The Stars (Are Out Tonight) van David Bowie. Het model acteert naast de Britse actrice Tilda Swinton, het Bosnische androgyne model Andrej Pejic en het Noorse model Iselin Steiro.

David Bowie en Tilda Swinton spelen in de hagelnieuwe muziekvideo, of liever gezegd mini-film, een echtpaar. (Iselin Steiro vertolkt Bowie in zijn jongere jaren.) Neerlands trots Saskia de Brauw speelt een man en vormt met Andrej Pejic een glamourkoppel dat naast Bowie en Swinton komt te wonen. De 31-jarige De Brauw heeft internationaal veel succes mede dankzij haar mannelijke uiterlijk. Bowie maakte in de jaren zeventig en tachtig ook furore met zijn androgyne verschijning. Toeval? 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Covers, campagnes, spannende shoots, de beste modeshows… zouden we niet allemaal Saskia de Brauw willen zijn? >

 

De clip bij het nummer The Stars (Are Out Tonight) is de tweede die Bowie uit heeft gebracht in aanloop van zijn nieuwe album. In januari liet Bowie voor het eerst sinds tien jaar weer wat van zich horen met het nummer Where Are We Now. Zijn album The Next Day komt 10 maart uit. Bekijk hieronder snel het nieuwe muzikale meesterwerkje van de zanger, geregisseerd door Floria Sigismondi...

Meest gelezen

 

Meer over de comeback van David Bowie >

 

DAVID BOWIE - THE STARS (ARE OUT TONIGHT)