Skunk Anansie unplugged @ Carré

Must-see! De Engelse rockband Skunk Anansie geeft een akoestisch concert in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

Onder aanvoering van flamboyante frontvrouw Skin tourt Skunk Anansie al bij na twintig jaar over de hele wereld. De optredens van de band zijn alles behalve ‘rustig’ te noemen. Van een hyperactief springende Skin op het podium, tot pogoënd publiek; Skunk Anansie weet hoe je een rockend, funky, punkconcert neer moet zetten.

 

Maar daar komt nu verandering in! Ter promotie van het nieuwe, tevens eerste live album van de rockende Britten, An Acoustic Skunk Anansie - Live in London, gaat de band op tour met een akoestische show. Het live album is een registratie van het optreden in Cadogan Hall in Londen – wat ook het eerste volledig akoestische concert van de groep ooit was – en bevat achttien geherinterpreteerde versies van bestaande nummers (o.a. Brazen (Weep), Because of You en You Saved Me) bijgestaan door een strijkkwartet, gitarist en achtergrondzangeres.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ACOUSTIC TOUR
Een once in a life time concert als je het ons vraagt, ook nog eens in de befaamde ring van het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop van Skunk Anansie’s concertreeks start vandaag, dus wees er snel bij. Kippenvel @ Carré gegarandeerd.

 

SKUNK ANANSIE ACOUSTIC 2014 TOUR
Wanneer: dinsdag 11 maart 2014, 20.00 uur
Waar: Koninklijk Theater Carré te Amsterdam  
Kaarten: alleen zitplaatsen v.a. € 40 via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en www.carre.nl
Meer info: www.skunkanansie.net

 

Herfstdip? Tien concerten waar je direct een shot dopamine van krijgt >