Editors terug naar Nederland voor twee intieme shows!

We kunnen geen genoeg krijgen van Editors, en de Britten ook niet van ons! In februari staan er twee bijzonder intieme shows in Groningen en Utrecht op de planning.

Na drie denderende optredens dit jaar op Hollandse bodem – de Gashouder van de Westergasfabriek, het Lowlands-festivalterrein en de Ziggo Dome – komt het Britse vijftal gewoon weer terug naar Nederland. Dit keer geen grootse concerten qua capaciteit, maar intieme optredens in Neerlands beste clubs: De Oosterpoort in Groningen en Tivoli in Utrecht. Back to the roots.

 

Genieten geblazen dus van gouwe ouwes als Munich, Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon, maar ook knallers van het nieuwste album, als A Ton of Love, zullen de revue passeren.

Advertisement - Continue Reading Below

 

EDITORS LIVE
Dinsdag 25 februari speelt Editors in De Oosterpoort te Groningen en woensdag 26 februari in Tivoli Oudegracht te Utrecht. Kaarten à € 39 (excl. servicekosten) voor de concerten worden offline verkocht via De Oosterpoort en Plato Groningen voor het concert in De Oosterpoort, en via Plato Utrecht voor het concert in Tivoli. De kaartverkoop start zaterdag 14 december om 10.00 uur, dus hop uit bed en haastje-repje naar één van de verkooppunten.

 

Lees ook het interview met frontman Tom Smith van de band >