Anja Rubik speelt in de raarste videoclip ooit

Dit moet je zien: Anja Rubik als een razendordinaire straatprinses…

Meest gelezen

Soms kom je tijdens een surfsessie op het web iets tegen wat je oren – en in dit geval ook je ogen – doet klapperen. Jup, dat gebeurde ons dus vandaag. Op YouTube stuitten we op de videoclip van Mister D. X Anja Rubik (juist, het topmodel), genaamd Chleb – wat zoveel betekend als ‘brood’ in het Pools. Vraagtekens alom, maar na het zien van de kleine vijf minuten durende videoclip waren we helemaal flabbergasted. Anja Rubik, Poolse supermodel, gezegend met een killer body, looks om jaloers op te worden en geliefd door menig designer en modefotograaf, speelt in de bizarre videoclip een ordinair meisje met donkerbruine liplinerWhat is going on?

Advertisement - Continue Reading Below

Bekijk hier Anja's eigen designergarderobe >

WRITER'S BLOCK?
Na het nodige speurwerk kwamen we erachter dat Anja gestrikt is door Dorota Mas?owska, die onder de artiestennaam Mister D. de muziekstudio in is gedoken. Dorota is een veelgeprezen Pools literair wonderkind, die alleen al met haar debuutroman Snow White and Russian Red (2002) heel wat literaire prijzen in ontvangst mocht nemen. Maar: Dorota lijdt aan writer's block.

Meest gelezen

In een poging dit op te lossen, en meteen haar imago op de hak te nemen, heeft ze een album opgenomen vol met rap, dance en punk tracks. Het album heet Spo?ecze?stwo jest niemi?e – vertaling: ‘de samenleving is onaangenaam’. Juist, een duidelijk statement.

Genoeg gekletst, bekijk hieronder snel Anja Rubik zoals je haar nog nooit zag…