Gaat dat zien: de videoprimeur van Sylvan Esso

Een van de favorieten van SXSW Festival 2014: dat is Sylvan Esso. En wij hebben de videoprimeur van de nieuwe track Play It Right voor je in petto.

Even voorstellen: Sylvan Esso is een samenwerking tussen Amelia Meath (Mountain Man) en Nick Sanborn (Megafaun, Made of Oak) uit North Carolina. Met hun single Coffee gooide het duo hoge ogen in muziekland, en de twee werden ook nog eens tot één van de favorieten van SXSW (South by Southwest music festival) uitgeroepen. Niet mis op je cv, indeed.

DROOMWERELD
Debuutplaat Sylvan Esso verschijnt 2 juni en bestaat uit een verzameling trip-hop-achtige nummers die door de dromerige en doordringende stem van Amelia je meenemen naar een ander universum. Tel daar de pulserende beats van Nick bij op en je hebt een dreamy, dansplaat van jewelste.

Advertisement - Continue Reading Below

De nieuwe videoclip, Sheezus, van Lily Allenal gezien? >

Meer eerst hebben we de exclusieve videoprimeur van het nummer Play It Right voor je klaarstaan. Bekijk de videoclip hieronder en check ook zeker blog.sylvanesso.com, het duo speelt zondag 18 mei in de Bitterzoet te Amsterdam.