Zie live de beste artiesten @ iTunes Festival 2014

Pharrell Williams, Blondie, Ben Howard of Lenny Kravitz live bewonderen? Dat kan nu tijdens het jaarlijkse iTunes Festival.

Een maand lang staan de beste artiesten ter wereld op het podium van de legendarische venue Roundhouse in Londen. Daar vindt in de maand september het iTunes Festival plaats: 30 dagen lang muzikaal vertier van de bovenste plank.

Meer dan 60 artiesten geven denderende live-optredens weg, er is alleen één addertje onder het gras... Kaarten voor deze must-see concerten zijn namelijk niet te koop voor 'ons stervelingen'. Maar niet getreurd: alle, maar dan ook echt ALLE, concerten zijn gratis en voor niets terug te zien! Via iTunes, op je iPhone, op een groot scherm via Apple TV: mogelijkheden te over.

Advertisement - Continue Reading Below

DIKKE LINE-UP
Dus wil jij een intiem concert van oa Beck, Elbow, Paolo Nutini, Foxes, Mary J. Blige, Kylie Minogue, Placebo, Little Dragon of Pharrell Williams live zien? Ga dan als de wiedeweerga naar www.iTunes.com/festival, kies je favoriet (of bekijk ze allemaal) en ga er lekker voor zitten. De line-up van het iTunes Festival 2014 is om van te watertanden!

PS - Uw razende ELLE-reporter mag vanavond een kijkje nemen in het Roundhouse bij niemand minder dan Pharrell! Morgen live verslag van knallers als Happy en Marilyn Monroe. En antwoord op de vraag: wat prijkt er op Pharrells hoofd vanavond? Hou ELLE.nl én ELLE's social media-pagina's in de gaten.

Intussen verklapte Pharrell aan onze Amerikaanse ELLE-zussen zijn beautygeheim >