Never gets old: ELLE's ultieme playlist voor oktober

Oude bekenden en nieuwe smoeltjes, in de playlist van de maand. Allemaal net zo competent, als het aankomt op ontuchtig rocken, ongenadig swingen en ongewoon goed zingen.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
Waarom je beter werkt als je een hobby hebt
Hoe de f*ck ben je vandaag de dag een feminist?
Liesbeth Rasker reageerde op haar online hater

Lenny Kravitz - Sex
Van het album Strut. Kravitz is inmiddels 50, maar stoomt sexy door met een nieuw album en in november een concert in Amsterdam. En met dit nummer, een wellustige rocker met een eighties vibe. (Pssst… Hou het novembernummer van ELLE in de gaten voor een exclusief interview met Lenny!

Cold Specks - Absisto
Van Neuroplasticity. De zangeres en muzikante achter de naam Cold Specks is een intens figuur, en maakt intense dingen. Zoals deze meeslepende, bijna griezelige maar wondermooie track, met in de hoofdrol haar beheksende stem.

Advertisement - Continue Reading Below

Basement Jaxx - Never Say Never
Van Junto. Daar is Jaxx weer, met de eerste single van het zevende album en goddank meer van hetzelfde. Kicken beats? Check. Toffe zanger? Check. Swingen met je billen? Check, check, check.

Zien: Reunie van N*E*R*D @ iTunes Festval >

Dry The River - Gethsemane
Van Alarms In The Heart. Het is een trip, dit nummer, met flink wat tempowisselingen, teer gepingel, ruiger gitaarwerk, vuist-in-de-luchtmomenten en de hypnotiserende, huilerige stem van zanger Peter Liddle. Maar een mooie trip.

More From Nu in ELLE
20 articles
Waarom je beter werkt als je een hobby hebt
Hoe de f*ck ben je vandaag de dag een feminist?
Liesbeth Rasker reageerde op haar online hater
Dit zijn dé ultieme feestlooks volgens ELLE
ELLE introduceert: de fuck-it-list

Tre Mission ft. Thes - Stigmata
Van Stigmata. Deze mc en producer uit Toronto maakt uit hiphop, jungle en grime een solide eigen geluid. De single is raak, met rollende beats, rauwe tekst, scherpe flow en een breekbaar refrein, gezongen door Thes.

Slow Club - Suffering You, Suffering Me
Van Complete Surrender. Brits bandje Slow Club keek de kunst af bij de jaren zeventig en Motown en kwam zo uit bij een bezielde track met vet lekkere strijkers en toeters.

Meer luistervoer: Move On, het nieuwe album van de Nederlandse tweeling Tangarine >

Becky Hill - Caution To The Wind
Becky verscheen in de Britse versie van The Voice en maakte indruk met haar plooibare stem. Dit is haar eerste single, een fier r&b-nummer met lieflijke xylofoonplonkjes.