Hot Hot Heat: ELLE's ultieme playlist voor november

Thermo-ondergoed kan in de kast blijven, de playlist biedt warmte genoeg, met sexy tracks, zwoele stemmen en gepeperde ritmes.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
Özcan Akyol
Özcan Akyol: 'Ik heb een bovengemiddeld libido'
ELLE maart 2018
'Een big smile is wat ons betreft hét accessoire'
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018

Kindness - World Restart ft. Kelela en Ade
Van het album Otherness. Kindness is de Brit Adam Bainbridge, en die maakt appetijtelijke elektronische soul. Zoals dit moppie, met sexy sax, hypnotiserend tempootje en óók nog smeltende vocalen van Kelela.

The Ting Tings - Wrong Club
Van Supercritical. De herontdekking van disco gaat door, zelfs deze Britse rouwdouwers weten er wel weg mee. Een onweerstaanbaar funky gitaarloopje, een hitsige beat, lome zang – maar wel met lekker bijtende tekst.

Advertisement - Continue Reading Below

Pharrell Williams, Lorde, Florence Welch… BBC schakelt de hulp in van wereldartiesten >

Odesza - Say My Name
Van In Return. Amerikaans producersduo Odesza vroeg zangeres Zyra voor een coole elektronische track met een kicky ritme, af en toe een beetje hautain, dan weer zweverig en verleidelijk.

The Medics - We Are Not Alone
Van Choose Your Battle. De Nederlandse band is terug, met een nieuwe Zweedse toetsenist/gitarist in de gelederen. En deze single, een euforische synthrocker met het hart op de juiste plaats.  

More From Nu in ELLE
20 articles
Özcan Akyol
Özcan Akyol: 'Ik heb een bovengemiddeld libido'
ELLE maart 2018
'Een big smile is wat ons betreft hét accessoire'
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018
ELLE's Grote Jaarhoroscoop 2018, dit is 'm!
2018 wordt 't beste jaar van dit decennium

Andy Burrows - As Good As Gone
Van Fall Together Again. Burrows houdt van klassieke pop en een goede melodie, en die kan-ie nog maken ook. Dit is een warm nummer: zijn stem is behaaglijk, de toon zonnig en de gospelachtige momenten hartsterkend. 

Voor wie het even gemist heeft: Chef’Special gaat als een speer dit jaar >

Kele - Doubt
Van Trick. Het tweede soloalbum van de zanger van Bloc Party is net als het eerste elektronisch. Het maakt de muziek niet minder hunkerend en hartstochtelijk: Doubt is voor een dansvloertrack, maar dan wel zo een om dansend je ogen bij dicht te doen.

Bear in Heaven - Time Between
Van Time is Over One Day Old. De onschuldige stem van John Philpot steekt mooi af tegen de log dreunende beats in dit strijdbare synthrocknummer, afwisselend dreigend en simpelweg mooi.