Is dit dan éindelijk werk van Florence + the Machine’s eerste album sinds 2011?

Florence the Machine lijkt met onderstaande videoclip How Big How Blue How Beautiful een voorproefje te geven op het derde, langverwachte album van de band.

Het is even stil geweest rondom de band van Florence Welch, maar eindelijk is er nieuw werk van de roodharige zangeres te beluisteren én te bekijken. De video How Big How Blue How Beautiful verscheen gisteren op het wereldwijde web, en is naar verluidt het eerste werk van de derde langspeler van Florence the Machine.

De track in kwestie is níet de eerste single van het nieuwe album – dat medio 2015 wordt verwacht, zo veel is duidelijk. Over welke song dat wel is, houdt Florence de lippen nog stijf op elkaar. Wat we wel weten is dat Tabitha Denholm en Vincent Haycock verantwoordelijk zijn voor het regisseren van dit eerste filmische werkje. Bekijk de clip snel hieronder:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Florence the Machine gaan deze zomer ook weer op tournee. Festivals als Coachella en Bonnaroo in The States zijn inmiddels bevestigd. Maar ook een stuk dichter bij huis zullen Florence & Co. op de bühne staan, in België om precies te zijn tijdens Rock Werchter.

We houden je uiteraard op de hoogte over de opvolger van Ceremonials uit 2011 van Florence the Machine.

De line-up voor Coachella 2015 is bekend! >

En ook kaartverkoop van Lowlands 2015 is inmiddels gestart >

Duik nog even in de garderobe van Florence door de jaren heen >