ELLE's favoriete playlist van de maand

ELLE's playlist van de maand staat dit keer garant voor sexy time.

More From Nu in ELLE
20 articles
ELLE december 2016
Glashelder: 7x partypumps voor Kerst
​Glorieuze fuck-ups
ELLE november 2016
Zo ben je winterklaar in een handomdraai

Feelin’ sexy? Misschien niet, zet dan maar de playlist van de maand op voor hitsige shit.

Mini Mansions - Vertigo
Van het album The Great Pretenders. In de gelederen van de band: de bassist van Queens of the Stone Age, en als gastzanger voor dit nummer: Arctic Monkeys’ Alex Turner. Lekkere samenwerking die een landerige, sexy track oplevert.

Other Lives - Reconfiguration
Van Rituals. Een bezwerend ritme dat onder je huid kruipt, een zanger die van vlak naar gevoelig dwaalt, een spookachtig koortje, grootse en subtiele opflakkeringen van piano en strijkers… Yup, ook deze is sexy.

Advertisement - Continue Reading Below

Lord Huron - Fool for love
Van Strange Trails. Het begint teer met aarzelend getokkel, en dan komt er een perfect uitgevoerde opbouw tot er een zo’n folkkraker staat om met je haren in de wind van een heuvel af te rennen.

Sóley - Ævintýr
Van Ask the deep. Rare, sprookjesachtige nummers, daarvoor moet je bij IJslanders zijn. Sóley zingt met haar engelachtige stem over duistere wederwaardigheden, in een track die tegelijk lieflijk en eng is.

More From Nu in ELLE
20 articles
ELLE december 2016
Glashelder: 7x partypumps voor Kerst
​Glorieuze fuck-ups
ELLE november 2016
Zo ben je winterklaar in een handomdraai
ELLE december 2016
Van werkvloer naar dansvloer: shop deze blazers
​Weg met kerst!

Royce Wood Junior - Midnight
Van The Ashen Tang. Melancholische stem, funky stuff die verdomd veel aan goeie ouwe Prince doet denken, kittige elektro die dan weer invloed van Jamie Woon verraadt, is alles bij mekaar: vet aantrekkelijk.

Houndmouth - Sedona
Van Little Neon Limelight. Als meerdere mensen tegelijk zingen wordt het al snel een uitgelaten boel, en dat is ook hier het geval. Hopla, de auto in met z’n allen, ramen omlaag en meezingen maar.

Jamie XX - Loud Places (ft. Romy)
Van In Colour. In de clip voor dit nummer skateboarden Jamie en Romy door Londen, maar voor wie dat niet kan: de uitgelaten track is ook reuze geschikt om op te dansen.

 

Ook nu in ELLE: een interview én shoot met Michiel Huisman >