Scoop! Janet Jackson is back - en wij hebben de eerste beelden

Na 7 jaar afwezigheid is ze back in business.

Meest gelezen

Voor komend najaar staat-ie op het program: een gloednieuw album van Janet Jackson. Na 7 jaar afwezigheid is ze nu ein-de-lijk terug. En we kunnen – hoewel we het nog moeten doen met een kleine sneak peek – nu al zeggen: DIT is de Janet zoals we haar het liefste zien: groovy en soulful. Incluis giga bos krullen. De nineties all over again.

In onderstaande video zien we de Grammy Awards-winnende artieste op de set van haar covershoot én hoor je alvast wat fijne deunen van het album in de vorm van haar eerste single No Sleeep (met 3 e’s, ja), waarop ook J. Cole te horen is en dat in de VS inmiddels al de nummer 1-status in de charts heeft veroverd. Fun fact: voor deze eerste hit werkte Janet samen met het legendarische songwriters- en producers duo Jimmy Jam & Terry Lewis, met wie ze – hoe leuk! – voor het eerst al samenwerkte in 1986.

Advertisement - Continue Reading Below

En er is meer. Er staat namelijk ook een Unbreakable World Tour op stapel, waarvoor de data van het eerste deel (de VS, Canada en Japan, vanaf 31 augustus) al uit de doeken zijn gedaan. In het najaar worden de Europese data en locaties voor de wereldtournee aangekondigd, wanneer ook het album (waarvan de officiële naam nog moet worden onthuld) te koop zal zijn.

Genoeg gepraat: bekijk en beluister(!) hieronder snel de video. Welcome back, Janet!

Meest gelezen

 

Er is eindelijk weer een nieuwe muziekvideo van Lana Del Rey >

Gigi Hadid whips her hair back and forth in Calvin Harris' nieuwe videoclip >