ELLE's ultieme playlist van de maand: Darkness and light

Een playlist vol stemmige herfstnummers, plus twee dartele tracks om de miserie van je af te schudden. (Klik op de titel om naar de videoclip te gaan).

Meer van Nu in ELLE
20 articles
Waarom je dit weekend naar 020 wilt afreizen!
ELLE oktober 2017
Wanneer ga je vreemd? Gaan sexy appjes al te ver?
ELLE oktober 2017
Nu in ELLE: 'Wat je ook doet, stijl het af'

Elliot Moss – Slip
Van het album Highspeeds. Een zanger met een diepbedroefde falsetto, lyrics over voorbije tijden, trage beats, klaaglijke blazers… Zie maar eens onbewogen te blijven.

Low No – Comprende
Van Ones and Sixes. Het is een depri ding, deze duistere track, maar beeldschoon. De zanger zingt met bakken emotie en wordt bijgestaan door een zangeres met een breekbare stem, en samen beroeren ze je ziel.

Advertisement - Continue Reading Below

Iris Lune – Triplets
Deze band uit Brooklyn heeft met Ella Joy Meir een zangeres die lijkt te zijn opgeduikeld in een sprookjesbos. De muziek, met streelzachte drums en teer gitaargetokkel, is al net zo feeëriek.

Half Moon Run – Trust
Van Sun Leads Me On. Zompige synths groeien uit tot een psychedelisch muziektapijt, emoties ontsporen en zijn dan weer ingetogen. Een rollercoaster van een nummer over gebroken harten.

More From Nu in ELLE
20 articles
Waarom je dit weekend naar 020 wilt afreizen!
ELLE oktober 2017
Wanneer ga je vreemd? Gaan sexy appjes al te ver?
ELLE oktober 2017
Nu in ELLE: 'Wat je ook doet, stijl het af'
Nieuw: jouw maandhoroscoop voor september 2017
Maak nu kans op een goodiebag twv € 200!

Youth Lagoon – Highway Patrol Stun Gun
Van Savage Hills Ballroom. Door de huppelende piano zou je de track bijna uitgelaten willen noemen, maar fraaie strijkers geven de boel een droefgeestig randje.

Skylar Spence – Can’t You See
Van Prom King. En nu effe wat anders: een springerige popdeun met een knetterlekker refreintje. Om blij over de dansvloer te stuiteren, of door de huiskamer.

A Polaroid View – Away From Here
Van Zilch. We houden het tempo erin met een synthpopknaller. Even wegzweven op de fluwelen stem van zanger Tom, en dan los: handen in de lucht en hakken van de vloer.

Iris Lune – Triplets: