ELLE's ultieme playlist voor de maand december

Deze maand een playlist die het verloop van een etmaal volgt, van de zonnige momenten overdag tot de melancholische schemeruren.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
Özcan Akyol
Özcan Akyol: 'Ik heb een bovengemiddeld libido'
ELLE maart 2018
'Een big smile is wat ons betreft hét accessoire'
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018

Neon Indian - Annie
Van het album VEGA INTL. Night School. Een deel van dit album werd opgenomen op een cruiseschip in de Bahama’s en zo klinkt dit nummer ook: zonnig, cheesy en een tikkie jarentachtig.

Raury - Friends ft. Tom Morello
Van All we need. Raury is negentien jaar oud en megagetalenteerd. Hij mengt hiphop, soul en folk tot een warme eigen sound, zoals in de Friends, een liefdevolle track over verbondenheid.

Advertisement - Continue Reading Below

Lucas Hamming - Never Let You Down van HAM
De huisartiest van DWDD brengt na een EP binnen een jaar ook een album uit, alsof het niks is. Hyperactief? Dit stuiterende, catchy popnummer is dat in elk geval wel.

Boy - We Were Here
Van We Were Here. No boys in this band: deze breekbare pop wordt gemaakt door vrouwen, de Zwitserse Valeska en de Duitse Sonja. En die weten wat wonderschone zang en melodieën zijn.

More From Nu in ELLE
20 articles
Özcan Akyol
Özcan Akyol: 'Ik heb een bovengemiddeld libido'
ELLE maart 2018
'Een big smile is wat ons betreft hét accessoire'
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018
ELLE's Grote Jaarhoroscoop 2018, dit is 'm!
2018 wordt 't beste jaar van dit decennium

Heather Woods Broderick - Mama Shelter
Van Glider. Heb je de blues? Is je ziel herfstig, regent het in je hoofd? Heather is ook geen zonnetje maar de tere schoonheid van dit nummer is zo troostrijk als een voorverwarmde trui.  

Jono McCleery - The Idea of Us
Van Pagodes. Ook dit is een bloedmooie track voor donkere dagen en duistere stemmingen, van een zanger met een emotionele stem die wordt bijgestaan door gloedvolle strijkers.

Oh Wonder - Heart Hope
Van Oh Wonder. Een streelzacht pianoliedje met snoezige samenzang, door Anthony en Josephine uit Londen. Ze brachten een tijd lang maandelijks een nummer uit, nu allemaal verzameld op een subliem album.