Waarom je Pinkpop dit jaar zeker niet mag missen

Paul McCartney!

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Het nieuws stond er bol van deze week: niemand minder dan Sir Paul McCartney werd bevestigd als afsluiter van Pinkpop 2016. In het officiële persbericht van het festival liet de 73-jarige McCartney weten: ‘Ik hou van het publiek op festivals en ben dan ook van plan om Pinkpop met een groot feest af te sluiten. […] Bereid je voor, Pinkpop, we komen eraan. Ik zie jullie in juni.’

Wij zijn verkocht! Mocht je nog twijfelen, hier nog drie moddervette muzikale redenen om deze zaterdag tickets te scoren voor het driedaagse muziekfestijn in Landgraaf:

Advertisement - Continue Reading Below

> Naast het legendarische The Beatles ex-lid zijn de headliners van deze editie: de Californische funk-rockers Red Hot Chili Peppers en de Duitse metalband Rammstein. Gedenkwaardige liveoptredens gegarandeerd!

> Lionel Richie was misschien wel dé verrassing tijdens de bekendmaking van de line-up afgelopen week. En het leuke is: de rasartiest staat op het time schedule vlak vóór Paul McCartney… De zondag van Pinkpop 2016 belooft nu al legendarisch te worden.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

> En ook overige namen in de line-up van de 47e editie van Pinkpop liegen er niet om: Major Lazer, Doe Maar, Skunk Anansie, James Bay, De Staat, Balthazar, Lianne La Havas, Douwe Bob, Tom Odell, James Morrison, The Common Linnets… Check hier alle bevestigde acts.

KAARTEN SCOREN
Block dus groots vrijdag 10 t/m zondag 12 juni in je agenda. De kaartverkoop voor Pinkpop 2016 start zaterdag 20 februari vanaf 10.00 uur via Ticketmaster.nl. Weekendkaarten (drie dagen, inclusief camping) kosten € 195 (incl. € 5 servicekosten), dagkaarten scoor je à € 95 (incl. € 5 servicekosten).

 
Pssst… Ook de ticketverkoop van Lowlands 2016 barstte eerder deze maand los >