Appelsap maakt imposante line-up bekend

​En jawel: Fat Joe komt naar Amsterdam.

Het Amsterdamse hip-hop-festival Appelsap heeft de line-up voor dit jaar bekend gemaakt. Letterlijk de grootste naam van het lijstje is de Amerikaanse rapper Fat Joe. Die je vast nog wel kent van hits uit vervlogen tijden Lean Back en What's Luv (ft. Ashanti & Ja Rule). Andere artiesten die naar het Flevopark komen zijn onder meer Broederliefde(!), Vic Crezée, Fs Green, Sir OJ,  Lil Silva (UK), Noahs Ark, Boef, Adje & Cho, Josey Rebelle (UK) en J. Rocc (US).

Advertisement - Continue Reading Below

Maar dat is niet het enige nieuws. Met het bekend maken van een grote batch nieuwe namen lanceert Appelsap ook de campagne voor het festival dat plaats vindt op 13 augustus 2016, onder de titel Appelsap Massive, Forever Forward. Fotograaf Karen Rosetzsky fotografeerde een nieuwe lichting artiesten en vrienden van het festival (oa Ray Fuego, Yung Internet en actrice Olivia Lonsdale, van de clip Drank & Drugs).

More From Festivals
20 articles
Laatste kans! Quiz en win: Welke festivaltrend pas
Elle NL + Zalando
Hier gaan we eten en drinken dit weekend!
Is Folk Remix jouw festivalstijl? Klikken maar!
Elle NL + Zalando
Ga jij voor fierce én comfy op een festival?
Elle NL + Zalando
Ben jij deze kleurrijke cool girl op een festival?
Elle NL + Zalando

FOREVER FORWARD
Regisseur Madja Amin maakte in samenwerking met Appelsap een campagnefilm waarin het campagnethema Forever Forward op een poëtische manier terugkomt. Daarmee wordt maar weer eens het vooruitstrevende karakter van het festival benadrukt, dat erom bekend staat nieuw talent vaak als eerst te presenteren.

 
Kijk voor de volledige line-up en kaarten op de website.

FESTIVALS is powered by ELLE & Cosmopolitan

bron: Esquire.nl