Appelsap maakt imposante line-up bekend

​En jawel: Fat Joe komt naar Amsterdam.

Het Amsterdamse hip-hop-festival Appelsap heeft de line-up voor dit jaar bekend gemaakt. Letterlijk de grootste naam van het lijstje is de Amerikaanse rapper Fat Joe. Die je vast nog wel kent van hits uit vervlogen tijden Lean Back en What's Luv (ft. Ashanti & Ja Rule). Andere artiesten die naar het Flevopark komen zijn onder meer Broederliefde(!), Vic Crezée, Fs Green, Sir OJ,  Lil Silva (UK), Noahs Ark, Boef, Adje & Cho, Josey Rebelle (UK) en J. Rocc (US).

Advertisement - Continue Reading Below

Maar dat is niet het enige nieuws. Met het bekend maken van een grote batch nieuwe namen lanceert Appelsap ook de campagne voor het festival dat plaats vindt op 13 augustus 2016, onder de titel Appelsap Massive, Forever Forward. Fotograaf Karen Rosetzsky fotografeerde een nieuwe lichting artiesten en vrienden van het festival (oa Ray Fuego, Yung Internet en actrice Olivia Lonsdale, van de clip Drank & Drugs).

More From Festivals
20 articles
Dit droegen celebs tijdens Glastonbury 2017
Is het een modeshow of een muziekfestival?
Dit zijn de BESTE festivals van 2017
Dossier: festivalmode door de jaren heen
Kijkvoer: Vivienne Westwood in actie in Berlijn

FOREVER FORWARD
Regisseur Madja Amin maakte in samenwerking met Appelsap een campagnefilm waarin het campagnethema Forever Forward op een poëtische manier terugkomt. Daarmee wordt maar weer eens het vooruitstrevende karakter van het festival benadrukt, dat erom bekend staat nieuw talent vaak als eerst te presenteren.

 
Kijk voor de volledige line-up en kaarten op de website.

FESTIVALS is powered by ELLE & Cosmopolitan

bron: Esquire.nl