Appelsap maakt imposante line-up bekend

​En jawel: Fat Joe komt naar Amsterdam.

Het Amsterdamse hip-hop-festival Appelsap heeft de line-up voor dit jaar bekend gemaakt. Letterlijk de grootste naam van het lijstje is de Amerikaanse rapper Fat Joe. Die je vast nog wel kent van hits uit vervlogen tijden Lean Back en What's Luv (ft. Ashanti & Ja Rule). Andere artiesten die naar het Flevopark komen zijn onder meer Broederliefde(!), Vic Crezée, Fs Green, Sir OJ,  Lil Silva (UK), Noahs Ark, Boef, Adje & Cho, Josey Rebelle (UK) en J. Rocc (US).

Advertisement - Continue Reading Below

Maar dat is niet het enige nieuws. Met het bekend maken van een grote batch nieuwe namen lanceert Appelsap ook de campagne voor het festival dat plaats vindt op 13 augustus 2016, onder de titel Appelsap Massive, Forever Forward. Fotograaf Karen Rosetzsky fotografeerde een nieuwe lichting artiesten en vrienden van het festival (oa Ray Fuego, Yung Internet en actrice Olivia Lonsdale, van de clip Drank & Drugs).

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

FOREVER FORWARD
Regisseur Madja Amin maakte in samenwerking met Appelsap een campagnefilm waarin het campagnethema Forever Forward op een poëtische manier terugkomt. Daarmee wordt maar weer eens het vooruitstrevende karakter van het festival benadrukt, dat erom bekend staat nieuw talent vaak als eerst te presenteren.

 
Kijk voor de volledige line-up en kaarten op de website.

FESTIVALS is powered by ELLE & Cosmopolitan

bron: Esquire.nl