In de mix: ELLE’s playlist van de maand

De playlist van de maand is eclectische, met lullige liedjes, erotische tracks en epische nummers.

Meest gelezen

Róisín Murphy - Ten Miles High
Van Take Her Up To Monto (vanaf vandaag in de winkel!). Murphy is geen gewoon meisje en dit nummer geen gewone deun, maar een spannend geheel van zompige beats, rare ritmes en muterende zang.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nao - Fool To Love
Van langspeler For All We Know. Dikke nineties R&B met een moddervette bas en Nao’s lieflijke stem pakken je helemaal in. Volumeknop open en gaan.

More From Nu in ELLE
20 articles
​Wat er gebeurt wanneer je net begint met sporten
Nadia Rose
3 nieuwe muzikale talenten die je niet mag missen
Uit de kast: de kleren van Anna Nooshin
Edine's voorwoord in ELLE oktober (in de winkel!)
Keep Portland Weird
Robin de Puy is Fotograaf des Vaderlands

 

Gang of Youth - Magnolia
Van The Positions. Een zanger die eruitziet alsof hij is weggelopen uit Game of Thrones en een knaller van een rockende track, die gaat over diep verdriet maar onverwacht euforisch is.

 

Oscar - Good Things
Van het album Cut and Paste. Het is bijna lullig, dit liedje, maar Oscar bekoorlijke bariton en de catchy melodie maken er toch een verdomd verleidelijk ding van.

 

Minor Victories - Breaking My Light
Van het gelijknamige album Minor Victories. Dit nummer verdient de naam ‘epic’. Zeven minuten lang dwingen drums, meeslepende strijkers en omfloerste zang. Iets om bij te rennen over mistige heidevelden.

 

Wild Beasts - Get My Bang
Van Boy King. Als je dacht dat deze Britten alle uithoeken van erotiek al hadden opgezocht… Nee joh. Gewoon wéér een supersexy track, hun dansbaarste ooit.

 

Jake Bugg - Love, Hope and Misery
Van langspeler On My One. Dit nummer is groovier dan Bugg gewoonlijk gaat, maar klinkt net als z’n andere songs alsof het er altijd al was. Klassieke, bloedmooie pop.

 

Jake Bugg brengt deze maand zijn nieuwe album uit >