Kanye Wests nieuwe Fade-video is de meest sexy video OF ALL TIME

Als je Teyana Taylor nog niet kende, ken je 'r nu wel.

Meest gelezen

Kanye flikt het 'm weer! Iedere video van zijn razendsuccesvolle album The Life of Pablo is al viral gegaan, en nu staan de headlines bol van zijn nieuwste. Wat wil het geval namelijk? De rapper/alleskunner huurde zijn protégé Teyana Taylor in voor een super sexy video. Of, in Kanye-style, de meest sexy video OF ALL TIME!

Voor het nummer Fade - een samenwerking van Kanye West met Ty Dolla $ign en Post Malone - zien we hoe de 25-jarige Teyana Taylor - misschien ken je haar nog wel uit een oude My Super Sweet Sixteen-aflevering van MTV? - in nietsverhullende sportkleding een sexy dansroutine à la Flashdance doet in een sportschool. En met sexy bedoelen we SEXY:

GIF
GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Hadden we al gezegd dat ze afgelopen december is bevallen van dochter Junie en er nu zó uitziet?!

GIF
GIF

En hier neemt ze even casual een douche met verloofde en NBA-speler Iman Shumpert...

GIF
Meest gelezen

SLAY:

GIF

Juist: DAMN.

Een slimme zet van Kanye West, die Teyana Taylor een paar jaar geleden tekende bij zijn G.O.O.D Music-label. Hij zei in 2014 over het aanstormende talent:

'Teyana provides something that's so R&B, so black, so hood, so missing, so necessary in the marketplace.'

Wij gokken zo dat deze video haar carrière een enorme slinger gaat geven. Je kunt de hele video van Fade op, uiteraard, Jay Z's Tidal zien. Hij staat inmiddels ook op Twitter, maar wie weet voor hoe lang. Gaat dat snel zien hieronder dus!