Scoor nu extra kaarten voor Justin Bieber, Anouk en Underworld

​Je leest het goed.

Meest gelezen

Justin Bieber @ Gelredome

Achter het net gevist tijdens de verkoop van de tickets voor Justin Biebers Purpose-tour? Dan hebben we heel goed nieuws voor je! Er zijn extra kaarten vrijgekomen voor de concerten die de zanger op 8 en 9 oktober in Gelredome Arnhem zal geven. Dat meldt Greenhouse Talent, de producent en promotor van de concerten in de Benelux.

Kaarten voor de optredens waren binnen no time uitverkocht, dus als je nog live mee wilt 'blèren' op hits als Sorry en What Do You Mean, wees er morgen als de wiedeweerga bij. Op vrijdag 16 september, 10.00 uur sharp zullen de allerlaatste (vloer-)kaarten verkocht worden.

Advertisement - Continue Reading Below

Tickets voor Justin Bieber scoor je hier >

Anouk @ Ziggo Dome

Je had het waarschijnlijk al gehoord: Anouk stapt na lange tijd zelf weer de bühne weer op – en de kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar… de Nederlandse rockster geeft in maart 2017 niet twee, maar drie concerten. Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Anouk naast haar shows op 24 en 27 mei een derde show in de Ziggo Dome op 31 mei. De kaartverkoop voor het derde concert is direct gestart.

Meest gelezen

Eerder dit jaar bracht Anouk haar tiende studioalbum Queen For A Day uit en dit najaar volgt nog een album: Fake It Till We Die.

Tickets voor Anouk scoor je hier >

Underworld @ TivoliVredenburg

Dit is je kans om keihard los te gaan op knallers van hits als Born Slippy, Rez en Cowgirl; de legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee exclusieve concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna dertig jaar en sloot vorig jaar Lowlands nog af met een ijzersterk optreden.

Met de revolutionaire combi van house en techno met gitaar, zang en bezwerende refreinen beloven dit weer twee onvergetelijke concerten te worden van de heren. Kaarten voor de concerten op 13 en 14 maart 2017 gaan morgen (16 september) om 10.00 uur in de verkoop. Leg je randomreader maar vast klaar.

Tickets voor Underworld scoor je hier >