Eerste bevestigingen voor Lowlands 2017 – de line-up is nu al moddervet!

Plus: de kaartverkoop is begonnen.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Lowlands trapt de woensdag lekker af, met retegoed (pardon my French) nieuws: zo zijn de eerste namen van de line-up van 2017 bekend gemaakt en kondigt de festivalorganisatie de start van de kaartverkoop aan – inclusief early bird-tickets.

Hadden ze ons mooi in 't ootje genomen; de kaartverkoop voor de 25e editie van festival zou namelijk pas op 4 februari volgend jaar starten.

Afijn, nu dus, as we speak kun je je tickets voor het leukste festival van de lage landen kopen. En naast het feit dat Lowlands een jubileumeditie viert, zijn de eerste bevestigde namen genoeg om je over te halen (alsof dat nog nodig was). Komt-ie:

Advertisement - Continue Reading Below

Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Elbow, Flume, Iggy Pop, Moderat, Ben Klock, Cashmere Cat, Dixon, Mac DeMarco, Mura Masa, Noord Nederlands Orkest, Nothing But Thieves, Tove Lo en Ty Segall. Hatsa. En dit zijn slechts de eerste acts, dus dat belooft heel veel goeds.

Vroege vogels opgelet

Scoor als de wiedeweerga kaarten voor de vijfentwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise op vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus 2017 in Biddinghuizen. De eerste 12.000 tickets kosten € 165 (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlands.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

Om vast in de stemming te komen kun je je nu vast abonneren op de gloednieuwe LL17 Spotify Playlist, waar je alle bevestigde acts kunt beluisteren. En blik hieronder terug naar de vorige editie:

Meer festivals waar je NU tickets voor moet scoren >