Beyoncé is de headliner van dit grote festival én jij kan erbij zijn!

De line-up van Coachella 2017 is bekendgemaakt en Beyoncé, Radiohead en Kendrick Lamar zijn de headliners van het vetste festival in the US of A.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Nieuw jaar, nieuw festivalseizoen. En we trappen zoals gewoonlijk weer af met Coachella – het zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Indio, Californië.

Coachella – voluit Coachella Valley Music and Arts Festival – belooft ieder jaar zo'n dikke line-up dat het festival niet één, maar twee weekenden achter elkaar plaats vindt. En ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt namen te boeken om 'U' tegen te zeggen.

Advertisement - Continue Reading Below

Primeur voor Queen B

Headliners dit jaar zijn: Beyoncé (zaterdag), Radiohead (vrijdag) en Kendrick Lamar (zondag). Queen B heeft nog maar net haar Formation World Tour afgesloten, maar heeft dus best al weer zin om een groot podium te rocken.

Het is de eerste keer dat ze als hoofdact geboekt is voor het festival, voorgaande jaren werd ze meerdere keren als bezoeker gespot en maakte ze zelfs een surprise appearances tijdens het optreden van zusje Solange in 2014 en hubby Jay Z in 2010.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

De line-up van 2017

Verder zullen tijdens het festival dit jaar acts en muzikanten als the XX, Bon Iver, Lorde, New Order, Travis Scott, Mac Miller, BANKS, Two Door Cinema Club, Father John Misty, Little Dragon, Martin Garrix (Hollands glorie!), Bastille, Röyksopp, Local Natives, SOHN, Jack Garratt, Future, Róisín Murphy and many more te zien én horen zijn.

A post shared by Coachella (@coachella) on

Nu de details: het eerste weekend van het festival vindt plaats van 14 t/m 16 april, het tweede weekend van 21 t/m 23 april. De kaartverkoop start vandaag (!) dus haast je naar coachella.com. Het festival is steevast binnen enkele minuten uitverkocht.

Rock on!

Voor de early birds: dit zijn de leukste festivals in Nederland, België en Duitsland waar je NU tickets voor moet scoren >