Beyoncés vervanger voor het Coachella Festival is zojuist bekendgemaakt

Fans zullen niet teleurgesteld zijn.

Meest gelezen

Vorige week was daar het slechte nieuws voor de Coachella-gangers van dit jaar: Beyoncé moest zich terugtrekken als headliner van het festival. Op aanraden van haar doktor moest de zangeres - die hoogzwanger is van een tweeling - het rustiger aan gaan doen, en een urenvullend programma doen in de woestijn wordt dan een beetje lastig. Wél staat de zangeres in 2018 als headliner op het Coachella-programma, dus da's nog een schrale troost.

Advertisement - Continue Reading Below

De opvolger van Bey

Veel fans begonnen meteen met speculeren wie Bey op zou volgen als headliner, en de organisatie van het festival heeft zojuist laten weten wie dat gaat worden.

Tromgeroffel...

LADY GAGA!

GIF
Meest gelezen

De zangeres heeft grote schoenen te vullen, maar dat gaat ongetwijfeld lukken. Gaga en Beyoncé zijn al jaren goede vriendinnen en werkten eerder samen aan hits als Telephone en Video Phone. We duimen dan ook dat die wel even langs gaan komen tijdens de set.

Volgens Billboard zal Lady Gaga beide weekenden op het Coachella Festival staan en de zaterdagavond vullen (15 en 22 april). Gaga bevestigde het nieuws zojuist zelf op Twitter:

Een paar weken geleden gooide Lady Gaga nog hoge ogen met haar Half Time-optreden tijdens de Super Bowl, waar ze een medley deed van haar grootste en nieuwe hits.

Naast Gaga zullen ook Radiohead en Kendrick Lamar als headliners op het festival optreden. Daarnaast kun je acts verwachten van Future, Lorde, the xx én 'onze' Martin Garrix. Dat wordt ongetwijfeld weer een knallend woestijnfeestje.

GIF

Beyoncés nieuwe foto's

Intussen deelt Beyoncé op haar website nieuwe foto's van zichzelf en haar baby bump, tijdens Oscar weekend: