Ariana Grande en John Legends 'Beauty and the Beast'-clip is net zo betoverend mooi als de film

Kijk- en luistervoer van de dag.

Disney heeft de videoclip van het duet,Tale As Old As Time, van Ariana Grande en John Legend vandaag gereleased, een mini-uitvoering van Beauty and the Beast zelf. Inclusief de iconische ballroomscene uit de film, waarin Belle (Emma Watson) de gele prinsessenjurk draagt.

In de videoclip zijn never-before-seen beelden te zien uit de film, die 29 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Oh, en let ook vooral even op de fragmenten waarin Ariana Grande, in 'n rode couturecreatie, samen met de achtergronddansers tot roos transformeert. Straight-up magic.

Advertisement - Continue Reading Below

Heel snel kijken dus:

Meest gelezen

Tale As Old As Time is inderdaad de originele titelsong van de tekenfilm uit 1991, destijds opgenomen door Angela Lansbury als het character Mrs .Potts en daarna officieel gereleased door Celine Dion en Peabo Bryson.

Grande en Legends uitvoering is vanaf nu te streamen en downloaden, de rest van de officiële soundtrack van Beauty and the Beast zal verschijnen op de internationale lanceringsdatum van de film (vrijdag 17 maart). Daarop zal ook Emma Watson, Dan Stevens en de rest van de cast te horen zijn.

De trailer, voor als je 'm nog niet gezien hebt, check je hier >