advertorial

SIZE MATTERS…
…en in het geval van telefoons is klein eigenlijk gewoon heel erg fijn. Houden we eindelijk genoeg plaats over in onze clutch. Maar dan willen we er wel één die is groots presteert én er goed uitziet. Zoals de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Elite bijvoorbeeld. Die is net zo groot als een credit card en zo ontworpen dat je hem met één hand kunt bedienen.

BEAUTY WITH BRAINS
Daarbij loopt deze smartphone op het Android-besturingssysteem, wat betekent dat je er vliegensvlug de meest fantastische applicaties op installeert. Zoals Hanashi, waarmee je kunt chatten en pingen. En Timescape, waarmee je in een oogopslag smsjes, gemiste oproepen en updates van Facebook en Twitter kunt zien zonder daarvoor allemaal verschillende applicaties te hoeven openen.

Ook handig: de Sony Ericsson X10 Mini Pro Elite ontvangt voortdurend de nieuwste software-upgrades om optimale prestaties te garanderen én om nieuwe leuke dingen toe te voegen.

Tel daar nog een goede camera, maps, e-mail, mediaplayer en snel internet bij op en wij zijn verkocht.

MASCARA & ABONNEMENT CADEAU
Omdat we bij ELLE zo gek zijn op de combinatie mooi en slim, krijg je bij de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Elite een abonnement op ELLE cadeau. Ben je al abonnee of wil je eens wat anders proberen? Je kunt ook kiezen voor een abonnement op ELLE Eten, ELLE Wonen, Red of Santé. Plus: je krijgt er nu ook een mascara van L'Oréal bij. Waar wacht je nog op?

HEBBEN!
Ga snel naar de T-Mobile shop en regel nu nog een abonnement >