PRINCE HARRY
Hij werd vast geïnspireerd door de verloving van broer William, want prins Harry schijnt weer terug te zijn bij z’n eerdere liefde Chelsy Davy.

Het stel ging twee maanden geleden uit elkaar, maar de roodharige prins vroeg zijn ex afgelopen weekend ineens mee naar het aanstaande huwelijk van Kate Middleton en William. De 25-jarige blondine nam die uitnodiging maar al te graag aan. Nog een Engels koninklijk huwelijk op de planning volgend jaar?

RACHEL BILSON
Het zijn goede tijden voor actrice Rachel Bilson. Ze veroverde een plekje in de Best Dressed-lijst van Teen Vogue en kreeg grote liefde Hayden Christensen weer terug.

Het stel verbrak eerder hun verloving, maar afgelopen donderdag – tijdens Thanksgiving – besloten de twee toch niet zonder elkaar te kunnen. Ze schijnen zelfs weer bij elkaar in te trekken.

TAYLOR SWIFT
Taylor Swift. Jake Gyllenhaal. Stelletje. We kunnen het bijna niet geloven, maar toch lijkt deze vreemde liefdesroddel echt waar te zijn.

De 20-jarige zangeres en de 29-jarige acteur spenderen wel erg veel tijd samen en hebben nu ook nog eens Thanksgiving samen gevierd. Daarna werden ze samen gespot toen ze koffie gingen halen in Nashville.

Jake telde eerder zelfs een vermogen neer voor een privéjet om Taylor naar Amerika te laten vliegen zodat ze het weekeinde samen konden zijn. John Mayer, Taylor Lautner, Joe Jonas... Wat heeft dit blonde zangvogeltje dat wij niet hebben?

KIM KARDASHIAN
Ook Kim Kardashian schijnt weer aan de man te zijn. De 30-jarige Kim wordt de laatste tijd regelmatig gespot met Gabriel Aubry – Halle Berry’s ex – en nu hebben de twee ook nog eens Thanksgiving samen gevierd (wat is het toch met die Amerikaanse feestdag?).

De 34-jarige Gabriel en Kim gingen daarna nog eens romantisch naar de bios en reden vervolgens weg in een witte Rolls Royce Ghost. Hijst de realityster zich binnenkort in iets anders wits?