THE CHRONICLES OF NARNIA: PRINCE CASPIAN
Verstand op nul zetten gewenst, want je krijgt prinsen, dwergen en sprekende muizen voor je kiezen. Maar deze fantasyfilm is wel van hoog niveau en bovendien: een beetje magie met kerst mag.
> BBC 1, 18.15 - 20.35

JISKEFET KERSTSPECIAL

Zin in humor? Op 3 vind je nostalgie uit het pre-Newkids tijdperk. Jongen!

> Nederland 3, 23.25 - 00.20

ALL YOU NEED IS LOVE KERSTSPECIAL
Stiekem best gezellig deze kerstavondklassieker, mits je in de juiste stemming bent. Tissues paraat! Pssst: als je blijft hangen op dit net, krijg je daarna de kick-off van Tatjana Simics zoektocht naar een nieuwe man. Misschien leuk om even naar te kijken. Gewoon, zodat je weet waar iedereen het over heeft.
> RTL 4, 20.30 - 22.30

SERIOUS REQUEST FINALE

Vandaag is de laatste dag van 3fms Serious Request. Vraag nog snel even een plaatje aan voor het goede doel voor dat broodnodige vrede-op-aarde gevoel en kijk naar de live finale met optredens van o.a Bløf.
> Nederland 3, 19.30 - 22.00

WHISTLE AND I’LL COME TO YOU

Vergeet A Christmas Carol. Dit is hét spookverhaal deze kerst. In de hoofdrol: John Hurt, die je kent van The Elephant Man en Harry Potter. Openhaard aan en licht uit is de beste setting voor dit ouderwetse griezelverhaal in een nieuw jasje.

> BBC 2, 22.00 - 22.55

WEDDING DAZE
Dit is een romantische komedie met Isla Fisher en Jason Biggs (bekend door zijn rol als Jim in American Pie). Het verhaal: werkeloze nietsnut vraagt wildvreemde serveerster ten huwelijk, die ook nog eens ‘ja’ zegt. Dunner kan een plot niet zijn, maar dat kan soms precies zijn wat je nodig hebt.
> Net 5, 22.20 - 00.05