Victoria Beckham, Penelope Cruz, Natalie Portman; het lijkt niet op te houden met de bekende, zwangere dames. De 35-jarige Marion Cotillard bevestigt nu ook binnenkort een kindje te krijgen, samen met haar Franse vriendje Guillaume Canet.

Bekijk de stylefile van Marion Cotillard >

VERLOOFD?
De Inception-actrice en regisseur/acteur Guillaume Canet zijn alweer zo’n vier jaar samen en vonden het blijkbaar tijd voor nageslacht. De twee knappe koppen leerden elkaar in 2003 kennen op de set van Love Me If You Dare, maar de vonk sloeg in 2007 pas echt over. Onlangs namen ze samen de film Little White Lies op, die Canet regisseerde.

Miranda Kerr beviel onlangs van een kleine Orlando Bloom >

Laatst werd Marion zelfs gespot met een knoeperd van een diamanten ring aan haar linkerhand, maar blijft volhouden niet verloofd te zijn. Hmm… beetje té toevallig, als je het ons vraagt.

Victoria Beckham verwacht een vierde spruit! Eindelijk een meisje? >

Marions jaar kan in ieder geval nu al niet meer stuk. Haar laatste film – Inception met Leonardo DiCaprio – is de ultieme kaskraker en de actrice is voor haar rol genomineerd voor een BAFTA.

Leo schijnt zelfs voor de vierde keer in de running te zijn voor een heuse Academy Award. Marion Cotillard won de grootste filmaward in 2007 al tijdens de Oscars voor haar hoofdrol in La Vie en Rose.

Natalie Portman is zwanger, verloofd en wordt ook getipt als Academy Award-winnares. >

PS - Gespot op Phuket: Kate Moss met een duidelijk buikje. Er wordt gefluisterd dat het supermodel weer zwanger zou zijn, maar aangezien de sigaret nog steeds aan haar hand is vastgegroeid lijkt ons dat stug. We houden je op de hoogte...