Er móet iets in de lucht hebben gehangen zo’n drie tot zes maanden geleden want er lijkt geen einde te komen aan de babyboom in celebville.

Na ‘preggersNatalie Portman, Victoria Beckham, Pink, Marion Cotillard, Mariah Carey (tweeling!), Rachel Zoe, Kate Hudson en Miranda Kerr (inmiddels bevallen van een kleine Orlando) blijkt nu ook Selma Blair in blijde verwachting van haar (eerste) spruit te zijn.

Natalie Portman won de Golden Globe voor beste actrice en kwam 'm ophalen in een Viktor & Rolf jurk >

De 38-jarige Selma liet er geen gras over groeien en raakte na nog geen jaar daten al in verwachting van vriendlief en fashion designer Jason Bleic. De twee zijn helemaal in de gloria met hun zwangerschap, zo meldde hun woordvoerder aan People Magazine.

ALICIA SILVERSTONE

Nog meer babynieuws: Alicia Silverstone en haar mannelijke wederhelft Christopher Karecki zijn ook in verwachting en ongetwijfeld minstens zo blij met het vooruitzicht op hún eerste liefdesbaby. Dit stel is alweer ruim dertien jaar samen en gaf elkaar in 2005 het ja-woord.

Wanneer de knappe koppels precies aan de beschuit met muisjes zitten is nog niet bekend. Maar wij kijken nu al uit naar de battle of the cutest Hollywood-baby die over een paar maanden ongetwijfeld van start gaat.

Hollywood was gisteren vooral in de ban van de Golden Globes. Check hier de jurken! >