NUMMER ZEVEN
Bestaat er ook zoiets als een adopteerverslaving? Dan heeft Angelina Jolie er in ieder geval last van. Na drie biologische telgen en drie adoptiekids vindt de actrice haar regenbooggezin nog steeds niet groot genoeg.

Tussen twee haakjes: dat vond Angelina eind 2009 al, maar toen wilde Brad er nog niet aan. Na even drammen en een bezoek aan het getroffen Haïti is-ie om: sámen hebben ze nu besloten de 4-jarige Leah uit Haïti te adopteren. Dat is dan nummer zeven.

Geen Academy Award voor Brangelina dit jaar. Wie maken er wel kans op zo’n gouden beeldje? >


AARDBEVING
Brangelina was vorig jaar februari in Haïti om de slachtoffers van de aardbeving een hart (en de nodige miljoenen dollars) onder de riem te steken. Daar werden de twee op slag verliefd op Leah, die door de natuurramp haar complete familie had verloren.

Volgens insiders lieten Brad en Angie er geen gras over groeien en ging ze gelijk aan de slag om de adoptie zo snel mogelijk te regelen. Een jaar later lijkt het dan eindelijk te gebeuren. De kleine Leah komt binnenkort naar de Verenigde Staten om haar nieuwe gezin te leren kennen, waarna de adoptiepapieren in orde worden gemaakt.


Nummer één in de rij zwangere Hollywoodsterren is inmiddels bevallen >