Helemaal in de wolken posten Jessica en hubby Cash Warren op Facebook dat ze zwanger zijn van hun tweede. Alba beviel in 2008 al van een prachtig dochtertje, genaamd Honor Marie.

‘Honor wordt een grote zus!’, jubelt de actrice. ‘We konden niet wachten om dit spannende nieuws direct met jullie te delen, zodat jullie het niet ergens anders zouden lezen. Bedankt voor alle support tijdens mijn eerste zwangerschap. Dat zou ik nu ook weer waarderen.’

Check ook de Hollywood liefdesupdate >

MAMA ALBA
In het januarinummer van ELLE US vertelde Jessica over hoe ze het moederschap combineert met haar werk. De tijd die ze niet met haar dochtertje doorbrengt moet het ook echt waard zijn. Een van de redenen waarom ze alleen echte goede filmscripts aanneemt. Wij zijn benieuwd of het acteerwerk na de komst van de tweede Alba-telg nu helemaal aan de wilgen zal hangen...

Jessica is in goed gezelschap van Hollywood-preggers Natalie Portman, Victoria Beckham, Pink, Marion Cotillard, Mariah Carey (tweeling!), Rachel Zoe, Kate Hudson, Selma Blair en Alicia Silverstone.

Lees hier een lekkere NYFW update >

PS - It's a boy! Black Swan-actrice Natalie Portman is in blijde verwachting van een zoontje. Benjamin Millepied en Natalie kunnen niet wachten tot de lente begint en de kleine spruit zijn opwachting maakt.