Een eetstoornis en vele break-ups later kan Mary-Kate Olsen weer lachen – tenminste, voor hoeverre de Olsens lachend gespot kunnen worden. De 24-jarige actrice slash designer heeft een nieuwe man in haar leven: schoenontwerper Seth Campbell.


ASSEPOESTER
Blijkbaar passen de schoenen van Campbell perfect om Mary-Kates kleine voetjes. De twee worden de laatste tijd samen op ieder winters plekje in New York gespot; hand in hand en lief giechelend à la Assepoester en Prins.

Alleen maken de glazen muiltjes plaats voor stoere sneakers, want dat is Campbells specialiteit. Met z’n stoere Upper Echelon Shoes versiert hij de voeten van o.a. Gwen Stefani. Toch leuk. Zullen we Mary-Kate binnenkort ook in zo’n sneaker spotten?

‘De relatie is nog heel pril, maar ze hebben al aardig wat dates gehad’, verklapt een bron aan Us Magazine. ‘Hij is een relaxte gast die zo af en toe van een feestje houdt. Het werkt gewoon.’


Fashion Week raasde ook door New York. Check hier de bizarre stunts van de designers >


Klinkt veelbelovend. De twee waren vorige week zelfs samen op de verjaardag van Mary-Kates zusje, Elizabeth Olsen, die werd gehouden in hotel The Jane in New York.

Elizabeth Olsen maakt nu ook furore als actrice >

RACHEL & HAYDEN
Ander liefdesnieuws: de knipperlichtrelatie van actrice Rachel Bilson en ex-verloofde Hayden Christensen staat weer op ‘aan’. De twee sterren verbraken vorig jaar hun verloving, maar bleken toch niet zonder elkaar te kunnen.

Haydens droge reactie op de verliefde foto’s van de twee anno 2011 aan de New York Post: ‘Die foto’s spreken boekdelen toch? Moet ik écht nog uit gaan leggen of we weer bij elkaar zijn?’ Da’s duidelijk.