Wie herinnert zich niet de piepjonge Kate Moss en Marky Mark die voor Calvin Klein in 1994 hun beste (blote) beentje voor zetten. Calvin Klein wil dat succes evenaren en huurt een diverse groep hippe celebs in om de nieuwste collectie aan te prijzen.

LARA STONE
Neerlands trots Lara Stone speelt de hoofdrol in de campagne, maar ook Pixie Geldof, Alice Dellal, Abbey Lee Kershaw en Ruby Aldridge maken hun opwachting voor CK One Lifestyle. In deze nieuwe lijn van Calvin Klein zijn naast ondergoed, ook spijkerbroeken, T-shirts en parfum opgenomen.

Zien! Lara Stone doet Marilyn Monroe >

Fotograaf voor de campagne is Steven Meisel, die in 1994 ook Kate en Mark op de kiek zette. ‘Mark en Kate waren in 1994 nog erg jong en we wilden dezelfde sfeer neerzetten’, legt creatief directeur aan Vogue Kevin Carrigan uit.

‘Het doel was om te laten zien hoe veelzijdig de collectie is, wanneer hij wordt gedragen door verschillende mensen. Dus namen we klassieke, Amerikaanse basics – zoals een jeans, een overhemd en een grijs T-shirt – en gaven die aan deze hippe groep celebs.’


Maakt Kate Moss haar eigen trouwjurk? >


Spannend. Vanaf 1 maart kunnen we het resultaat bewonderen. Bekijk hieronder alvast een preview...