Na een reeks mislukte relaties is Drew Barrymore weer gelukkig met een nieuwe beau. De gelukkige is Will Kopelman; een kunstadviseur en de zoon van de voormalige directeur van Chanel, Arie Kopelman.


PLAYBOY?
Goed schot lijkt ons zo. Hoewel insiders weer anders beweren. Zo zou Will bekend staan als een notoire vrouwenverslinder. Auch, laten we het niet hopen voor Drew. Volgens vrienden koestert de actrice nog steeds gevoelens voor ex Justin Long en zou ze bang zijn om weer de dupe te worden van een gebroken hart. Vingers gekruist.


Ook Mary-Kate Olsen heeft een nieuwe vlam gevonden >


KYLIE MINOGUE
Meer liefdesgeluk voor Kylie Minogue. Zij en haar lief sinds drie jaar, Andres Velencoso, zijn klaar om aan kids te beginnen.

De 42-jarige zangeres kan echter door de chemotherapie die ze kreeg voor borstkanker waarschijnlijk niet zelf zwanger worden en denkt nu aan adoptie of een draagmoeder.


Victoria Beckham krijgt er een vierde bij. Dit keer een meisje? >


PS - De babyboom in celebville houdt nog even aan. Ook Charmed-actrice Alyssa Milano laat op haar Twitter weten zwanger te zijn. Wanneer de 38-jarige actrice en haar man Dave Bugliari de kleine spruit verwachten is nog niet bekend. Congrats!