Wat is er toch aan de hand met die celebs en designers? De rechtszaken vliegen ons om de oren. Van belastingfraude (Dolce & Gabbana) en winkeldiefstallen (juistem: La Lohan), tot het letterlijk uitkleden van personeel (Robert Duffy van Marc Jacobs International). Waar gaat dat heen?

Vandaag is het de beurt aan Miss Spears. De popdiva wordt aangeklaagd voor een ‘luttele’ tien miljoen dollar voor contractbreuk en fraude.

De heren Dolce & Gabbana verzorgden onlangs nog de styling voor haar nieuwe albumcover >

ZO VADER ZO DOCHTER

De vork zit als volgt in de steel: Brit en haar vader Jamie Spears – die haar financiële zaken beheert – zouden op slinkse wijze onder een contract zijn uitgesneakt bij het bedrijf waar ze ooit haar parfumlijn mee begon, genaamd Brand Sense. Vader en dochter gingen voor haar nieuwe (en negende) geur Radiance een nieuwe deal aan met Elizabeth Arden zonder Brand Sense daarbij te betrekken.

Hoogst illegaal, want Brand Sense zou contractueel recht hebben op 35 procent commissie op ieder Britney Spears-geurtje dat verkocht wordt.

OOPS I DID IT AGAIN

'Gelukkig' heeft ook Brit al ervaring met het gerechtshof. Eind vorig jaar klaagde haar bodyguard haar nog aan voor seksuele intimidatie.

Het is nog niet bekend wanneer ze dit keer voor de rechter haar zondes zal moeten opbiechten, maar misschien is het geen verkeerd idee om alvast eens op zoek te gaan naar een nieuwe financieel adviseur