SEXIEST EX-MAN ALIVE
Acteur Sean Penn lijkt niet zo maar een gezellige rebound voor de pas gescheiden Scarlett Johansson. Ze mag dan net gescheiden zijn van ‘sexiest man alive 2010 Ryan Reynolds, de 26-jarige Scarlett laat er geen gras over groeien. Vier maanden na haar scheiding trekt ze in bij de 50(!)-jarige ex-hubby van Madonna.


Doutzen Kroes gaat de ruimte in >


HUISELIJKE TAFERELEN
Een onbekende bron weet aan US Magazine te vertellen dat de twee het liefst thuis zitten. Samen met Seans kids, die slechts een paar jaar schelen met de He's Just Not That Into You-actrice. Zou Scarlett haar wilde haren verloren zijn?


PREGGERS?
Het gerucht gaat overigens dat ScarJo zwanger is… Dit na plaatjes van een hardlopende Scarlett, met een iets voller postuur en een bollende buik. Hormonenkwestie? Teveel gegeten? Of ligt er toch een kleine Penn-Johansson in het verschiet? Wie het weet mag het zeggen.


Rod Stewarts dochter, Kimberly Stewart is in ieder geval wél zwanger. De 31-jarige actrice heeft haar onderonsje met de 44-jarige Benicio del Toro tot nu toe vrij geheim kunnen houden. Tot nu dus. Een woordvoerder van de acteur laat aan Daily Mail weten dat Benicio inderdaad de vader is, en dat hij ‘erg supportive’ is…


LIV ♥ THEO
Het lijkt wel alsof leeftijdsverschillen hot and happening zijn in Hollywood. Liv Tyler heeft haar oog laten vallen op een piepjong mannelijk exemplaar. De 24-jarige fotograaf Theo Wenner mag dan nog maar net komen kijken, een vriend van het stel laat aan Daily Mail weten dat het serious business is.


Ook Keira Knightley heeft een nieuwe liefde >