Naomi & Kate in Duran Duran-clip?

Er wordt gefluisterd dat Duran Duran een videoclip vol topmodellen gaat uitbrengen in de stijl van George Michaels Freedom. Naomi Campbell is alvast van de partij.

Meest gelezen

Wie mist er in dit rijtje: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz, Cindy Crawford? Juist, Mevr. Moss. Hoewel haar carrière in de nineties net zo floreerde als die van haar collega-topmodellen, werd ze niet gevraagd voor de sterrencast van George Michaels Freedom-videoclip. En daar was ze alles behalve blij mee.

 

Zou Kate Naomi misschien om strategische redenen hebben gevraagd als bruidsmeisje? >

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar! It’s payback time. Het gonst namelijk van de berichten dat de band Duran Duran – zelf druk bezig met een comeback – dit trucje gaat herhalen. Een lumineus idee als je het ons vraagt, dat tot stand schijnt te zijn gekomen door toedoen van Yasmin Le Bon. Dit model is namelijk de eega van Simon Le Bon, frontman van Duran Duran en tevens bff van Naomi Campbell.

 

1 1=2
Tel één en één bij elkaar op en je krijgt… ongetwijfeld een hit op YouTube. Én een kans voor Kate Moss om wraak te nemen, aangezien Naomi de vrije (casting)hand krijgt en dus goeie vriendin Kate beslist zal uitnodigen.

Meest gelezen

 

De Duran Duran-clip wordt naar verluid deze week in Cannes opgenomen, waar zowel Naomi Campbell, Yasmin en Simon Le Bon als de rest van de band al sinds de start van het Franse filmfestival vertoeven.

 

Bekijk hier de jurkenparade op de rode loper van het filmfestival in Cannes >

 

Om alvast in de sfeer te komen hier nog even die gouwe ouwe van George. Enjoy!

 

GEORGE MICHAEL - FREEDOM