In februari waren ze plots daar: geruchten rondom Sean Penn en Scarlett Johansson. Een vriendschap of toch een relatie? Het hield de gemoederen flink bezig, er zat per slot van rekening 24 jaar leeftijdsverschil tussen de twee (dat is net iets minder dan Scarletts leeftijd; 26).

 
In april bleken de geruchten waar; Sean en ScarJo waren een setje. De He's Just Not That Into You-actrice zou zelfs zwanger zijn. Dat laatste gerucht bleek een losse flodder. Gelukkig maar, want Sean Penn heeft inmiddels al weer een punt achter de relatie gezet.

 
Zijn Leonardo DiCaprio en Blake Lively een setje? >

 
BINDINGSANGST?
De ex-hubby van Madonna vond het welletjes en had geen zin om zich vast te leggen. Begrijpelijk, de man is immers nog jong… O nee. Tja, misschien is bindingsangst wel het nieuwe zwart onder ‘mannen op leeftijd’.

 
Arme Scarlett. Daily Mail weet te melden dat de pas gescheiden actrice na haar break-up met Ryan Reynolds flink haar best heeft gedaan voor Sean. Ze zou hem letterlijk achterna gezeten hebben, ook al gaf de acteur slash regisseur aan geen behoefte te hebben aan een relatie.

 
Hollywood is weer een koppel armer. Het spijt ons Scarlett, maar he’s just not that into you

 
Sienna Miller heeft wél een nieuwe liefde gevonden >