Dat we ons op een glanscarrière in Hollywood hadden moeten storten moge duidelijk zijn. Leonardo DiCaprio hengelde volgens het Amerikaanse Forbes Magazine in 2010 een schamele € 54,3 miljoen binnen met zijn acteerklussen.

En daarmee stoot de 36-jarige acteur Johnny Depp voor het eerst van de troon. Meneer Depp kreeg vorig jaar namelijk ‘slechts’ € 35,2 miljoen op z’n rekening bijgeschreven.

TITANIC
Leo’s carrière kreeg een flinke zet in de rug toen ‘ie in 1997 als twintiger de hoofdrol als Jack Dawson in Titanic kreeg. Een ietwat sinistere rol in de film The Beach volgde en met Gangs of New York van Martin Scorsese was de toon gezet. Talloze kaskrakers volgden en Leonardo’s filmhits van 2010 (Shutter Island en Inception) leverden zo’n miljard euro op.

Leonardo DiCaprio heeft het wel erg gezellig met Blake Lively >

Johnny Depp zakt dus een plaatsje lager op de Forbes-lijst dit keer. Na de Pirates Of The Caribbean-acteur prijkt op nummer drie comedy-acteur Adam Sandler met € 28,2 miljoen. De vierde plek is voor Will Smith met € 25,4 miljoen en de top vijf wordt afgesloten door Tom Hanks met € 24,7 miljoen. Zucht...