BREAK-UP
Achttien maanden heeft ‘t mogen duren: de relatie tussen actrice Cameron Diaz en honkballer Alex Rodriguez is tot een einde. Althans, zo laat een bron weten aan US Weekly. De reden? Het drukke bestaan van beiden zou de relatie parten hebben gespeeld. Nét nu Alex een bijzonder gezellig optrekje (à een kleine 18 miljoen euro) heeft aangeschaft aan de kust van Miami. Toch jammer. Cam en Alex laten overigens zelf geen woord los over de vermeende break-up.

 
SMERIGE CONFESSIES
Maar dat kan ook anders. Het vijfjarige huwelijk van Jennifer Aniston en Brad Pitt lijkt een Hollywood-klassieker: verliefd, verloofd, getrouwd én gescheiden. Brad viel tijdens zijn huwelijk met Jen An voor mannenverslindster Angelina Jolie, waar hij inmiddels haast een elftal aan kids mee heeft. Jennifer Aniston kreeg vervolgens eeuwenlang – figuurlijk dan – de stempel van vrijgezelle spinster tót haar verse relatie met acteur Justin Theroux.

 
Brad Pitt vond het onlangs echter weer tijd voor wat opschudding en klapte – chic hoor – uit de school over zijn toenmalige relatie met Jen An. In de jaren negentig was Brad nogal saai en bracht hij uren door op de bank met een joint in zijn handen, zo vertelt hij tegen People. ‘Ik denk dat mijn huwelijk daar iets mee te maken had. Ik deed alsof het huwelijk iets was, terwijl het niet zoveel voorstelde’. Auw.

 
Lees hier de Hollywood liefdesupdate van september 2011 >

 
AMANDA SEYFRIEDS VASTGOED-VLAM
Gelukkig ook nog goed nieuws in het immer op zijn grondvesten schuddende Hollywood. Mamma Mia!-actrice Amanda Seyfried is verliefd. Na relaties met acteurs Ryan Phillippe en Dominic Cooper vond ze het tijd voor een nieuwe vlam onder de naam Andrew Joblon. Joblon, vastgoed handelaar uit New York en Seyfried zijn afgelopen week samen gespot tijdens het Eric Trump Foundation's Golf Invitational & Gala, alwaar zij haar hoofd op zijn schouders liet rusten en stiekem haar hand langs zijn armen liet glijden. Cute!

 
Meer liefdesnieuws: Alexa Chung heeft eveneens een nieuwe vlam >

PS - Is Naomi Campbell dan toch eindelijk verloofd met haar Russische biljonair Vladislav Doronin? Het topmodel verscheen gisteravond in elk geval ten tonele – of eigenlijk te front row – tijdens Londen Fashion Week met een mega knoepert van een diamanten ring om haar vinger.