Laat het Leidseplein eens voor wat het is en zet een tochtje in richting station Amsterdam Holendrecht. Want daar, naast de parkeerplaats van de Mc Donalds en La Place aan de A9, kun je terecht bij Pand 14 voor een avond vol disco- en technodansjes, biologische wijn en kunst.


En bij Pand 14 is er naast nachtelijk vertier, ook ruimte voor cultureel verantwoorde middagen. Je kunt er terecht voor live muziek, (klein)kunst, theater en experiment. Leuk detail: in het ronde gebouw is een draaiende vloer die, al draaiende, steeds een wisselend uitzicht geeft over het bedrijventerrein van Amstel III. Daarnaast zijn de muren en trappen versierd met street art en verspreid door het hele pand zijn eigenzinnige kunstvoorwerpen en meubels te bewonderen. Als kers op de (biologische) taart kan er ook nog eens geluncht en gedineerd worden.


OPENINGSFEEST: PAND 14 1.0
Om te vieren dat Amsterdam wederom een cultureel pand rijker is, wordt er gefeest. Kunstexposities van onder andere Danitsja van Dijk en Erik Groen, speed meditatie van Sjamano en muziek van Aux Raus en Bronstibock; alles wordt uit de kast getrokken.


Alle info rondom Pand 14 en het openingsfeest vind je op P14.nl.


Morgen in Pakhuis de Zwijger: de Amsterdam Art and Design Book Fair >