Spannend! Pharrell Williams en filmcomponist Hans Zimmer gaan zorgen voor het muzikale gedeelte van de Academy Awards (Oscars). De modische N.E.R.D-zanger zal op 26 februari 2012 ongetwijfeld met wat swingende deuntjes op de proppen komen. Acteur Billy Crystal (When Harry Met Sally) neemt de presentatie van de Oscars voor zijn rekening.

Jawel, ook Lady Gaga’s dromen zijn (nog) niet allemaal in vervulling gegaan. De knotsgekke zangeres wacht namelijk al tijden op een belletje van regisseur Woody Allen. ‘Ik wil auditie voor hem doen en voor hem werken.’ Aldus Gaga in The Ellen DeGeneres Show.

Snik, snik. Angelina Jolie vertelt aan de Daily Mail dat ze bijna geen vriendinnen heeft. ‘Ik praat met mijn familie en met Brad. Hij is eigenlijk de enige.’ Gosh…

Als kers op de taart: Hollywood-kijkvoer. De trailer van de gloednieuwe film What to Expect When You’re Expecting is namelijk best hilarisch. En dat flink wat sterren hun snoet laten zien in de rolprent – Cameron Diaz, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Chace Crawford – is altijd fijn.


WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING