LEONARDO DICAPRIO ♥ ERIN HEATHERTON
Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively. Mocht je benieuwd zijn wat het type is van Leonardo DiCaprio, wij gokken op lang en blond, bij voorkeur model. Slechts twee maanden na zijn break-up met Gossip Girl-actrice Blake Lively – het woord ‘liefdesverdriet’ lijkt niet in het vocabulaire van de acteur voor te komen – is Leonardo gespot met Victoria’s Secret Angel Erin Heatherton. Inderdaad, wederom lang en blond. Serieuze zaak of slechts vertier? De tijd zal het leren.

 
TIENERLIEFDE
Cameron and Sean, sittin' in a tree, K-I-S-S-I-N-G. Het is heus waar: Cameron Diaz en rapper P Diddy (echte naam: Sean John Combs) zijn innig kussend gespot, zo beweert Life and Style magazine. De geruchten rondom de twee galmden al vaker door de wandelgangen van menig roddelblad, maar werden snel weggewuifd. De twee zouden ‘goede vrienden’ zijn. Ach, en wat bewijst nu werkelijk een potje tongworstelen? Goede vrienden of stiekem toch een setje? Wie het weet mag het zeggen.

 
PIECE OF KARDASHIAN-CAKE
Keeping up with the Kardashians blijkt zo eenvoudig nog niet. Het is natuurlijk niet voor niets dat er rondom de dames een hele realityserie te bouwen is. Na een huwelijk van maar liefst 72 dagen met basketballer Kris Humphries is erfgename Kim gespot op een feestje samen met Kanye West. Naar verluidt kon Kanye zijn handen niet van Kim afhouden en leek het alsof hij haar wilde zoenen. 'Kanye was eating Kim up like she was a piece of cake,' zo meldde een bron aan The New York Daily News.

 
De celebs weten de gemoederen weer flink bezig te houden. Ook Brangelina zorgt voor reuring, komt er een zevende telg bij? >