Serieuze blik (zo hoort 't), strak in het pak (dit keer Versace) en gewapend met stok in de hand (door ski-ongelukje). Brad Pitt weet wel hoe-ie een entree op de rode loper maakt. En tja, Angelina Jolie aan de arm maakt natuurlijk ook veel goed. Afijn, het is maar goed dat Brad de fijne kneepjes van ’t poseren onder de knie heeft, want de acteur moet binnenkort aardig wat awardshows aflopen.

 
GOLDEN GLOBE VOOR BRAD?
Het afgelopen weekend oefende het stel alvast tijdens het Palm Springs International Film Festival. Brad Pitt won de Desert Palm Achievement Award voor zijn rol in Moneyball en The Tree of Life. Voor die eerste film – over een eigenzinnige baseball coach – is Brad ook in de running voor een Golden Globe. Hij neemt het aanstaande zondag – ja, zo snel al – op tegen George Clooney, Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender en Ryan Gosling. En jawel, volgens critici kan Brad ook op een Oscarnominatie rekenen, die 24 januari 2012 bekend worden gemaakt. Dat wordt flink duimendraaien dus.

 
De geinige trailer van de Oscars 2012 al gezien? >

Ook Michelle Williams, Kirsten Dunst en Meryl Streep kunnen hun schoorsteenmantel alvast afstoffen en talloze rodeloperwaardige jurken gaan doorpassen. Hou ELLE.nl uiteraard in de smiezen voor foto’s, verslagjes en de heetste kapsels.

De genomineerden voor de Golden Globes 2012 zijn... >