Dat Andrej Pejic als mannelijk model de nieuwste push-up beha van Hema toonde op de campagnefoto’s van de Hollandse keten, is niemand ontgaan. Het nieuws werd zelfs opgepikt door de internationale pers en dus ontging het ook Victoria Aitken niet. Sterker nog: ze zag Pejic als muze en wijdde een heel nummer aan het model.
   
FASHION BOY
Victoria Aitken, een muzikant en zangeres uit Londen, vond Andrej zó interessant, dat ze hem als inspiratiebron zag voor haar nieuwste nummer. Het resultaat: Fashion Boy, een upbeat dance-plaat. Om nog wat extra swung aan het lied toe te voegen, liet Aitken ‘m remixen door Bimbo Jones, de producer van Madonna en Lady Gaga.
    
Bijna! Madonna’s nieuwe single Gimme Al Your Luvin’ >
   
Wij werden stiekem wel errug nieuwsgierig naar de plaat. Dus snorden we ‘m op en zetten de speaker op max. Luister hieronder naar Fashion Boy en oordeel zelf.
   
SNIF, SNIF
Naast Victoria Aitken, heeft ook een groot designer zijn oog op het mannelijke model met vrouwelijke looks laten vallen. De 20-jarige Bosnische slash Australische Andrej verklapte eerder al dat hij zijn handtekening zéér binnenkort zou zetten onder een contract voor een grote parfumcampagne. En nu is eindelijk het hoge woord eruit: Andrej Pejic is het gezicht van het nieuwste parfum van Jean Paul Gaultier. Chapeau! Maar nu rest ons de vraag: wordt het een heren- of damesrieker?
   
   
 

youtubeView full post on Youtube